Yaşam

Hulusi Kentmen Tiyatrosu prömiyerini ‘Yeşilçam Müzikali’ ile yapıyor!

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Hulusi Kentmen tarafından 1961 yılında temelleri atılan ancak maddi imkansızlıklar ve uzun yaşamı nedeniyle devam edemeyen Hulusi Kentmen tiyatrosu, dedesinin vasiyeti üzerine torunu Melek Kentmen tarafından yeniden kurulmuştur. ve onun adını yaşatmak istediler. Sezona Yeşilçam Müzikali ile girmeye hazırlanan tiyatro, izleyenlere nostalji fırtınası yaşatacak.

Senaryosunu Ferhat Uludere’nin, yönetmenliğini Cenk Yüksel’in üstlendiği oyun, orijinali Türkiye’de yapılmış birkaç uyarlamasız Türk müzikali arasında yer alıyor. Tüm icraların orkestra eşliğinde canlı olarak icra edileceği oyunun başrolünde yirmi kişilik kalabalık bir ekip, ünlü şarkıcı-oyuncu Cenk Yüksel, oyuncu Damla Kocaoğlu ve en sevilen isimlerden Gülay Özdem yer alıyor. Yönetmen koltuğunda da ekranların sevilen sunucuları ve oyuncuları oturuyor. Oyunun koreografileri ünlü dansçı ve eğitmen İzmir Tenim’i, Müzik Direktörü ise ünlü müzisyen Can Metre’yi konu alıyor.

 

Axa Sigorta ve Desa sponsorluğunda Mayıs ayında prömiyerini yapacak olan oyuna Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarının yanı sıra sanat, iş ve cemiyet hayatından önemli isimler katılacak. Biletleri yakında satışa çıkacak gecenin ilk maçından elde edilecek gelir sarsıntı alanına bağışlanacak, devam eden süreçte maçtan elde edilecek gelirden Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği’ne düzenli olarak bağış yapılacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu