Haber

Adana Demirspor, NK Osijek’i 5-1 mağlup etti

Anıl ATAR-Yusuf KANTARLI-Gökhan KESKİNCİ/ ADANA, – Adana Demirspor Teknik Müdürü Patrick Kluivert, “İnanılmaz bir performans gösterdik ve inanılmaz bir sonuç aldık. Çocuklarım bugün çok mutlu olabilir ama henüz tura geçmedik. Daha çok çalışmamız gerekiyor.”

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında NK Osijek’i 5-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Patrick Kluivert ve NK Osijek Teknik Yöneticisi Stjepan Tomas basın toplantısında çabayı takdir ettiler. Sonuçtan çok mutlu olduğunu belirten Kluivert, “Takımım istediğim her şeyi uyguladığı ve mücadele ettiği için çok mutluyum. Çocuklarım bugün mutlu olabilir ama henüz tura geçemedik. Çalışmamız gerekiyor. Pazar günü Rizespor ile karşılaşacağız. Yarın yeniden çalışmalara başlayacağız. Oyuncularımla son derece gurur duyuyorum. Duyuyorum. Sahada birlik beraberlik vardı. Rakibin kolay şut çekmemesi sevindirici. Gol ihtimalini bırakmamamız çok önemliydi. İnanılmaz bir performans gösterdik ve inanılmaz bir sonuç aldık.” dedi.

SEMİH VE RODRIGUES’İN YARALANMALARI AĞIR DEĞİL

Semih Güler ve Rodrigues’in sakatlıklarına değecek gibi görünmediğini kaydeden Kluivert, “İkisinin de önümüzdeki maçta olması gerekiyor. Badou Ndiaye de bizim için çok önemli bir oyuncu. Bu tür kas sakatlıklarında aceleci davranmamak gerekiyor. Yarışlara başladı ama sakatlığı tekrarlamamalı. O pozisyonda kalabalık bir orta saha. Sahamız var” dedi.

TOMAS: YASAL BİR KAZANÇ ALIYORLAR

Adana Demirspor’un hak ettiği bir galibiyet aldığını belirten NK Osijek Teknik Müdürü Stjepan Tomas, “Rakibimizi tebrik etmek istiyorum. Maça kötü başladık. Oyuncularıma dikkatli olmalarını söyledim, güzel bir maç olur” dedi. Buradaki atmosfer.İlk 15-20 dakikada gol yemeyin dedim.Maalesef onu da yapamadık.Kötü başladık ve kişisel hatalarla 2 gol teklif ettik.Maça geri dönmek çok zor oldu.Biz de geri döndük. Fırsatlar bir bölümde bulundu.O anlarda gol bulsaydık maç geri dönebilirdi ama olmadı.Yeterli bir kadroya ve bireysel olarak yetenekli oyunculara sahipler.Bu kadar fırsat varken istedikleri kadar gol atabiliyorlar. bulun” dedi.

Sıcak havanın takımı etkilediğine dikkati çeken Tomas, “Hırvatistan şu anda 22-25 derece. Burası çok nemli ve çok sıcaktı. Havayla uyumu yakalayamadık.”

haberhalfeti.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu